40590 - GESTOR/A COMERCIAL - ESPANYOL (COSTA CRUCEROS)

Anunciado 22 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
21.000€ - 24.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
2
Número de inscritos
9
Descripción del empleo

Aquesta oferta es gestiona per BARCELONA ACTIVA com un procés d'incorporació urgent (PIU) per l'empresa COSTA CRUCEROS, que necessita incorporar varies persones amb el perfil: Expert/a en creuers


Només s'enviaran els CV's que encaixin amb el perfil sol·licitat per l'empresa.


Funcions:


Com a Expert en Creuers, convertiràs clients potencials en vendes mitjançant la construcció d'una relació de confiança amb els clients.
Gestionaràs interaccions actives multicanal, per complir els teus objectius de productivitat segons els objectius de l'empresa.
També seràs el primer ambaixador de Costa, promovent la nostra marca per crear experiències de vacances increïbles per als nostres hostes!
Som una empresa que valora i promou activament la Diversitat, Equitat i Inclusió (DEI). El nostre compromís amb fomentar un lloc de treball divers i inclusiu es reflecteix no només al nostre ethos corporatiu, sinó també a les nostres pràctiques de contractació. Reconeixem la importància de construir un equip que reuneixi individus amb diversos antecedents, experiències i perspectives.


Per unir-te al nostre equip:


· Busquem persones que tinguin un nivell fluid d'espanyol, demostrant habilitats excepcionals de gramàtica i ortografia en la comunicació oral i escrita.


· Una sòlida experiència en vendes i experiència prèvia en atenció al client especialment a B2B o B2C, serà avantatjosa.


· Si tens experiència prèvia en suport al client multicanal, habilitats sòlides de comunicació i estàs orientat a l'assoliment i als objectius, t'animem a aplicar.


· Valorem les persones motivades i emprenedores, i llistes per contribuir al nostre entorn de treball dinàmic.


Tipus de relació professional: Contracte
Tipologia de contracte: Indefinit
Núm. Hores setmanals: 39
Horari: Rotatiu 8 - 20
Retribució brut anual: 23000





Requisitos mínimos
  • Categoria professional: Auxiliars

  • Temps d'experiència: 1-3

  • Idiomes: Castellà - Llengua materna



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta