Metge/ssa especialista en Oncologia Mèdica per a la Unitat de Tumors Gastrointestinals (ICO Hospitalet)

Institut Català dOncologia
l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Anunciado 12 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

L'Institut Català d’Oncologia inicia un procés de selecció per incorporar un/a Metge/ssa Especialista en Oncologia Mèdica per al centre de treball ICO Hospitalet, adscrit a la Unitat de Tumors Gastrointestinals, i amb l’objectiu de donar cobertura assistencial i promoure la recerca clínica i traslacional.



Funcions


Atendre al pacient amb càncer que requereix prescripció medica oncològica, mitjançant el diagnòstic i tractament dels problemes de salut derivats de la seva malaltia oncològica o amb el seu tractament antineoplàsic, realitzant el seguiment i revisions periòdiques i coordinant el tractament amb altres institucions quan sigui d’aplicació.


Participar, i coordinar quan correspongui, en els comitès interns i externs de tumors, aportant una visió integral en l'enfocament terapèutic del pacient, liderant les decisions relacionades i actuant com a nexe amb altres especialistes.


Col·laborar amb l’activitat científica (clínica i traslacional) de la institució, cercant i participant en estudis d’investigació capdavanters i assajos clínics promoguts per l’acadèmia mèdica i/o la indústria farmacèutica, amb l’objectiu de que els pacients puguin beneficiar-se d’una recerca de qualitat i avantguardista contribuint a posicionar a l'ICO com a referent a nivell nacional i internacional .


Participar activament en projectes i grups de treball vinculants, incloent-hi, reunions amb especialistes d’altres serveis i institucions, certificacions de qualitat i elaboració i actualització dels procediments d’actuació relacionats.



Oferim


Contracte de treball d'1 any a jornada completa (1.668 hores/any – 39 hores/setmana) amb possiblitat de consolidació.


Horari: A determinar amb el responsable.


Període de prova: 4 mesos (segons conveni).


Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s’ajustaran a les normes establertes a l’ICO segons conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut (SISCAT), les taules salarials ICO del grup professional AS-TGS (Assistencial Titulat/da de Grau Superior) i la vàlua de la candidatura.


Realització de guàrdies d’especialista (presència física) a l’ICO Hospitalet.


Accés a carrera professional a partir del primer any de contractació.


Data d’incorporació:01/04/2024




Requisitos mínimos

Estar en possessió de la titulació de Llicenciatura / Grau en Medicina i Cirurgia. (d’una universitat acreditada a Espanya vs acreditar certificat d’homologació corresponent).


Estar en possessió de la titulació d’Especialista en Oncologia Mèdica (via MIR vs acreditada a Espanya)




Es valorarà


• Experiència prèvia com a Metge/ssa Especialista en Oncologia Mèdica.
• Nivell de català C1 o superior.
• Acreditar un nivell alt de coneixement de l’ idioma anglès, tant parlat com escrit.
• Referències i/o cartes de recomanació.




Documentació i terminis


CV (sense fotografia)


Carta de motivació.


Data termini fins el 28/03/2024 a les 14:00h




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta